Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy

WIE ZIJN WIJ?

Newbornfotografen.info is een beroepsvereniging van newbornfotografen die elkaar kennen, vertrouwen en die iedere keer weer uitgedaagd willen worden om nog beter te worden. De beroepsvereniging combineert jarenlange ervaring, veel kennis en de kracht van "samen staan we sterker". Het doel is om samen deze mooie tak van fotografie naar een hoger niveau te tillen en nieuwe, beginnende, serieuze newbornfotografen op weg te helpen door hen handvaten aan te reiken en waar nodig met advies te ondersteunen.
 

Daarnaast is het een platform voor enthousiaste, leergierige amateurfotografen die graag willen groeien naar het professionele niveau. Het streven is immers dat elke newborn fotograaf weet hoe je een kindje op een veilige manier behandelt en een hoge kwaliteit foto's aflevert aan de kersverse ouders. Dit is van essentieel belang en dit zijn daarmee twee belangrijke peilers van Newbornfotografen.info. Door de kennis die gedeeld wordt, de workshops die worden aangeboden en alle adviezen die worden gegeven is het een unieke vereniging voor amateurfotografen om te groeien en uiteindelijk onderdeel te worden van de beroepsvereniging.

Het allerbelangrijkst is dat er veilig met jullie kindje wordt gewerkt. 

 

Onze missie

Voor alle kersverse ouders een fijne ervaring met mooie foto's als resultaat. Dit kan door veilig, ervaren en professioneel te werken. Newborns zijn een kwetsbare doelgroep, daar moeten we zuinig op zijn!

Hoe we dat doen? Klik hieronder om verder te lezen.

Onze visie

Werken met Newborns is een vak apart. Er is geen controle op de werkwijze en iedereen kan een Newbornfotograaf worden. Wij vinden dat alle Newbornfotografen getraind moeten worden om veilig te kunnen werken met Newborns. Want geen enkel risico is het waard om een mooie foto te maken. Door samen te werken en workshops te organiseren op het gebied van veiligheid proberen we het vak meer te professionaliseren.

Op zoek naar een Newbornfotograaf?

AGENDA
Algemene Ledenvergadering
Zonnebloemstraat 1
Workshop Veiligheid
Zonnebloemstraat 1