STA JIJ VOOR VEILIGHEID EN  PROFESSIONALITEIT?

Meld je dan als fotograaf aan bij de beroepsvereniging!

DOELSTELLING

Onze doelstelling is het professionaliseren van newbornfotografie binnen Nederland en België en het op peil houden van de kennis en kwaliteit van de professionele fotografen alsmede het verder ontwikkelen hiervan. Veilig werken loopt hier als rode draad doorheen.

Wat houdt je lidmaatschap in?

Je bent onderdeel van een beroepsvereniging van professionele newbornfotografen en hebt daarom toegang tot een platform met alle belangrijke informatie voor het aanbieden van goede, veilige en kwalitatief hoogwaardige newbornsessies. 

 

Je bent naast de openbare Facebook groep ook lid van de besloten Facebook groep waarin vragen gesteld kunnen worden, advies gegeven wordt en foto's beoordeeld of gedeeld worden. Waar we samen ideeën delen om onze beroepsvereniging steeds meer te verbeteren en te professionaliseren.

 

Je bent uitgenodigd op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Newbornfotografen.info gevolgd door de workshop "Veiligheid". We rekenen op je aanwezigheid bij deze workshop als je lid bent van de vereniging. 

 

Je krijgt de newbornfotografen.info banner op je website om aan te kunnen tonen dat je lid bent van deze beroepsvereniging.  Op deze manier laat je zien dat een bepaalde kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is.
 

Inschrijving

Voldoe jij aan de vereiste criteria en wil je onderdeel zijn van de beroepsvereniging? Schrijf je dan nu in. Wij zullen je op alle punten beoordelen en kijken of je toegelaten kunt worden tot de beroepsvereniging. We laten per de eerste van ieder kwartaal nieuwe leden toe. Er zijn dus 4 momenten per jaar wanneer je lidmaatschap in zou kunnen gaan.

LIDMAATSCHAPSKOSTEN PER JAAR : € 95,00

DENK JE EROVER OM JE AAN TE MELDEN?

Lees naast de aanmeldcriteria nog wat meer over onze visie en werkwijzen. Het is belangrijk dat je jezelf en je bedrijf herkent in onze visie en werkwijzen. Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

AANMELDCRITERIA

AANMELDCRITERIA

  • Je hebt minimaal 15 newborns (geposeerd) gefotografeerd;

  • Je hebt ruime ervaring en kennis met newborns;

  • Jouw onderneming is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;

  • Je levert 10 foto’s aan van de 3 laatste reportages ter beoordeling. Dus 30 foto's in totaal;

  • Je schrijft een motivatie voor je toetreding en geeft daarin aan wat je visie is op het gebied van newborn fotografie. Deze motivatie wordt naast de foto’s meegenomen in de beoordeling;

  • Je hebt een professionele website die goed te navigeren is;

  • Je levert werk van een constante kwaliteit;

  • Je neemt het ondernemerschap serieus;

  • Je beheerst de basiskennis op het gebied van veilig poseren die nodig is om veilig met newborns te kunnen werken (meestal wordt deze kennis verkregen door het volgen van workshops).

KOM BIJ ONS TEAM FOTOGRAFEN

VOLDOE JE AAN ALLE CRITERIA? MELD JE DAN AAN!

Ten eerste vragen wij jou om ons inschrijfformulier in te vullen.
Onze beoordelingscommissie bekijkt alle punten en kijkt of je toegelaten kan worden tot de beroepsvereniging. Als je toegelaten wordt krijg je hierover een mail. Word je niet toegelaten, dan informeren wij jou hier ook over via de mail en geven we natuurlijk aan wat hiervan de reden is geweest. Je krijgt dan tips mee om jezelf te verbeteren voor een eventuele volgende aanmelding.

Het lidmaatschap van een goedgekeurde aanmelding gaat in per de start van het eerstvolgende kwartaal, rekening houdende met een verwerkingstijd van 6 weken na je inschrijving. Meld je je bijvoorbeeld aan in februari? Dan zal je lidmaatschap ingaan per 1 april. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust aan ons, daar zijn we voor.

Vragen? Mail ons
Aanmelden?

Vul onderstaand formulier in

Wat kost het?

Je betaalt € 95,00 voor een jaar lidmaatschap

AGENDA
Algemene Ledenvergadering
Zonnebloemstraat 1
Workshop Veiligheid
Zonnebloemstraat 1
Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy