Zoeken

Nieuw lidmaatschap | Nieuwe website


Op 1 oktober 2017 verwelkomden we de eerste leden in onze mooie vereniging. We zijn nu bijna een jaar verder, tijd om de balans op te maken en onze koers aan te passen daar waar nodig. We zijn ontzettend trots dat in zo een korte tijd, zo een mooie club Newbornfotografen elkaar heeft gevonden in deze beroepsvereniging. We zetten ons allemaal in om ons mooie vak verder te professionaliseren.

VEILIGHEID

Het is duidelijk dat Veiligheid de rode draad is van de vereniging. Veiligheid & Professionaliteit. Hier staan we voor en dit dragen we uit. Veilig werken is het allerbelangrijkste tijdens een Newbornshoot, onze fotografen weten dat. Sinds de eerste workshop Veiligheid hebben we nog meer op ons vizier hoe belangrijk het is dat alle Newbornfotografen die Newbornshoots doen getraind worden hierin.


Door een nieuw lidmaatschap te introduceren en een nieuwe website te publiceren willen we nog meer focus leggen op onze basis. Veiligheid.


NIEUW LIDMAATSCHAP

Om de focus op veiligheid te houden, de betrokkenheid groot en de lidmaatschappen simpel, gaan we het vanaf 1 oktober 2018 anders doen. Er kom één lidmaatschap, voor iedereen gelijk. Geen keuzepakketten meer en dus geen gemiste workshops waarvoor betaald is.


Hoe ziet zo een lidmaatschap eruit?

Ieder lid betaald in plaats van een keuzepakket dezelfde jaarlijkse contributie. Dit gaat om een bedrag van € 95,00. Hiermee worden onder andere de kosten betaald:

· de website (helemaal vernieuwd)

· bankrekening,

· ALV,

· lief & leed

· Workshop veiligheid

· Marketing

· Goodybags nieuwe leden


We organiseren in het begin van het jaar een Algemene ledenvergadering met gelijk daaropvolgend op dezelfde dag dus, een workshop Veiligheid. We hebben deze workshop afgelopen jaar zo nuttig en waardevol ervaren dat we vinden dat iedereen deze workshop zou moeten volgen. De datum van de ALV + Workshop is donderdag 21 februari 2019.


Misschien zien we je dan?

Liefs Malou, Makkie en Lin

97 keer bekeken
Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy