Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy

Zoeken

Feedback is een cadeautje!

Beoordelen.... Het woord alleen klinkt niet vriendelijk en uitnodigend. Laten we het woord bij deze dan ook maar schrappen uit de beroepsvereniging en niet meer gebruiken. We vinden het zowel voor ouders als voor fotografen belangrijk om te weten hoe wij hier mee om gaan.

Noodzaak

Ten eerste vinden we het nodig om een bepaald niveau van kwaliteit en professionaliteit te verwachten van onze leden bij het toetreden van onze beroepsvereniging. De leden van Newbornfotografen.info onderstrepen het doel van onze vereniging om professioneel en veilig te werken met een marktconform prijzenbeleid. En eerlijk is eerlijk, dat zie je terug in het bedrijf en het werk van een fotograaf. Ook ouders verwachten een bepaalde mate van kwaliteit en professionaliteit als ze kiezen voor een newborn fotograaf die aangesloten is bij onze vereniging, want daar staan we toch voor? Ook daarom vinden we het belangrijk om geen “open lidmaatschap” aan te bieden voor iedereen.


Feedback

Bij Newbornfotografen.info spreken we dus niet over beoordelen, maar over het geven van Feedback. In een beroepsvereniging waarbij iedere fotograaf zijn eigen verantwoordelijkheid draagt, past het meer om aanstaande leden feedback te geven en zijn/haar ontwikkeling centraal te stellen. Uiteindelijk is dat ook wat we met elkaar willen doen, onszelf ontwikkelen en groeien. Na het insturen van foto’s gaat het aanmeldteam daar naar kijken. Waar we niet naar kijken is of we de foto’s “mooi” vinden of naar stijltechnishe zaken. Maar waar kijken we nu dan wel naar, en wie doet dat dan?


In de beginfase bestaat het aanmeldteam uit de drie bestuursleden van Newbornfotografen.info. Naarmate het aantal leden uitbreidt zal er ook een uitbreiding / wisseling komen, zodat ook leden hier onderdeel van uit kunnen maken. Wij verwachten namelijk dat iedereen binnen de vereniging zijn steentje bijdraagt. Er wordt gewerkt met een feedbackformulier waar de volgende zaken op vermeld staan:

· Gebruik van licht

· Houdingen Newborn

· Veiligheid

· Hygiëne

· Overeenkomst met Portfolio

· Afwerking / bewerking

· Consistentie in kwaliteit foto’s

· Kwaliteit van het beeld (bv. Ruis, veel gecropt)

· Valt er nog iets op?


En zeg nou zelf? Het meest waardevolle wat je kan ontvangen is feedback! Want zo kan je snel en veel leren van hoe anderen jouw werk bekijken. Neem het gracieus in ontvangst, want eigenlijk is feedback een heel mooi cadeautje.

1 keer bekeken