Zoeken

Even voorstellen : Rolinka

Dan is het nu de beurt aan mij, Rolinka. Je volgt mij misschien al een tijdje of je kent mij sinds kort. Ik woon samen met mijn man Mark en onze 3 zoons in Lelystad, toch liggen onze roots in Groningen.


Fotocredits: Lin Fransen

Ik heb altijd al graag waardevolle momenten vastgelegd. Momenten vol liefde en momenten met plezier. Ik wil ze zo graag blijven vasthouden. Het leven draait in een snel tempo door. Daarom leg ik het vast in een beeld. Een retourticket naar dat moment – van klein zijn, van liefde en het moment met plezier. Het is zo waardevol om ook de kleine dagelijkse dingen vast te leggen. Ze hebben namelijk grootse waarde, want hun kindertijd vliegt voorbij. Warme tastbare herinneringen – zo was het bij ons.


Tot 2013 heb ik er nooit bij stil gestaan, dat ik met mijn fotografie iets voor anderen kon betekenen. Ik dacht er gewoon niet over na. Tot ik werd benaderd door een studiegenootje, met de vraag om een reportage van haar gezin te maken. Ik hou van mensen, liefdevolle momenten en zo zag in 2014 Just Kidding Fotografie het licht. Mijn passie inzetten voor een ander, een eigen onderneming starten! Mijn retourtickets maak ik vooral voor het gezin: zwangerschap, newborn en sinds 2018 bruiloften – mijn stijl is documentaire fotografie met een vleugje lifestyle. Ik houd enorm van ‘boho-weddings’ (puur, groen, aardetinten, eenvoud en natuur). Op mijn wishlist staat een destination wedding in Italië. I realy looooove Bella Italië! Op dit moment kijk ik alweer verlangend uit naar, voor mij met afstand, het mooiste land van Europa! Regelmatig ben ik op pad voor stichting Earlybirds, voor een reportage in het ziekenhuis van een prematuur geboren kindje. Ik ben gek op mijn vrienden, sushi, katten, muziek, een goed glas wijn en lezen.

‘Ja-zeggen’ tegen een functie in het bestuur van de vereniging Newbornfotografen, gebeurde niet zomaar. Vooraf heb ik hier goed over nagedacht: wat kan ik bieden en wat brengt mij dit? Mijn vermogen om mij te verplaatsen in anderen, maakt het makkelijk om contact te maken met bijna iedereen. Contacten met elkaar en extern, met verloskundigenpraktijken, kraamverzorgers e.a. Een fijne aanvulling in een team. Mijn kracht zit in het gesproken en geschreven woord, ik haal altijd het beste uit mezelf. Goed geformuleerd zijn is belangrijk in een beroepsvereniging die groeit en die een constante communicatie vereist. Een duidelijke visie & missie over veiligheid rondom newbornfotografie – niet alleen voor een pasgeborene, ook voor hun mama!


What’s in it for you’, vraag je je nu misschien af. Als fotografen onder elkaar, weten we dat ons werk veelal solistisch is. Persoonlijk werk ik graag samen, met andere creatieve geesten; elkaar inspireren, motiveren en vinden in een creatief proces. Malou en Lin vonden mij en dat vind ik super leuk! Ook ik sluit af met een qoute:

Alleen ben je misschien sneller – Samen kom je verder!64 keer bekeken
Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy