Zoeken

Even voorstellen!


Zo af en toe stellen we fotograaf aan jullie voor die werkzaam is binnen de beroepsvereniging. Dit keer is de beurt aan mij, Lin! En om maar gelijk met de deur in huis te vallen.. Ik heb van Jody het stokje mogen overnemen binnen het bestuur. Woehoee! Samen met Malou en Makkie staan we met 3 vrouwen sterk om het vak Newborn fotografie naar een hoger niveau te tillen.


Ik woon samen met vriend en onze 2 dochters in Almere. Newborn fotografie is een tak van fotografie waar ik al vanaf kids af aan mee bezig ben (met Anne Geddes als voorbeeld), maar sinds 2011 serieus mee aan te slag ben gegaan onder de naam Pictures By Lin (www.picturesbylin.nl). Ik heb als achtergrond Verpleegkunde en Pedagogisch medewerker dus ervaring met baby's genoeg! Ik doe enkel en alleen Newborn fotografie, geposeerd en lifestyle. Heel af en toe fotografeer ik voor stichting Earlybirds Fotografie in het ziekenhuis prematuur geboren baby's op de neonatologie. Ik ben gek op planten, chocolade, dieren, muziek, een goed glas wijn en de herfst.


Waarom ik graag bij het bestuur van de vereniging Newborn fotografen zit ?

Veiligheid binnen Newborn fotografie staat uiteraard ten alle tijden bovenaan. Mijn doel als bestuurslid binnen deze mooie vereniging is vooral om samenwerkingen aan te gaan met professionals binnen de wereld van de pasgeboren baby's. Met collega fotografen, maar ook met verloskundigen, kraamverzorgers, fysiotherapeuten etc.

Zeker in deze tijd dat jan en alleman zich Newborn fotograaf mag noemen vind ik het belangrijk dat we naar buiten treden als vereniging die weet waar ze mee bezig zijn en fotografen met de ambitie om Newborn fotograaf willen worden op weg te helpen om ze veilig te laten werken.


219 keer bekeken
Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy