EEN KIJKJE IN DE KEUKEN

LATEN WE VAN ELKAAR LEREN

In een kleine setting, met een handjevol getalenteerde fotografen samen aan de slag. Leren van elkaars aanpak en workflow. Samenwerken zodat iedereen er beter uitkomt. Dát is wat we met "een kijkje in de keuken" willen bereiken.

WAT IS HET IDEE?

Iedereen die wil (hoeft niet) kan zich opgeven om zijn studio of locatiewerkzaamheden een dagdeel te delen met andere leden van de vereniging. Je gaat samen met collega's een shoot doen en heel inhoudelijk kijken en van elkaar leren. 

Geef aan met hoeveel collega's (naast jezelf) je fijn en comfortabel de gastvrouw kan zijn van zo een dagdeel. Je regelt zelf een modelletje voor de ochtend / middag. Je kiest ook zelf een datum die voor jou uitkomt. Leden kunnen zich bij elkaar inschrijven om mee te doen. Zijn er meer inschrijvingen dan plekjes? Dan gaan we loten. 

 

We verwachten wel van iedereen inzet en inbreng! Het is niet de bedoeling dat de gastvrouw een "workshop" geeft, maar dat we samen van elkaar gaan leren. En ook leuk om "behind the scenes" foto's te maken ♥.

Je kan je tot 1 april aanmelden als gastvrouw, daarna gaan we alle data en locaties op een rijtje zetten zodat iedereen zich in kan schrijven om mee te doen. het wordt echt heel erg leuk!

Newbornfotografen.info

Email: info@newbornfotografen.info

KvK-nummer: 69078556

©2018 Newbornfotografen.info |  Terms of Use  |   Privacy Policy